A-kassekonsulent til Metal A-kasses kontaktcenter i Fredericia

Ansøgningsfrist:
22. apr, 12:00

Arbejdssted:
Fredericia

Kontakt:
John Nielsen
Tlf. 23 28 23 30

Klik her for yderligere information

Om stillingen

                                                                                           

Om os

Kontaktcentret er en centraliseret enhed af Metals a-kasse, der varetager alle driftsopgaver i forbindelse med udbetaling af ydelser fra a-kassen herunder dagpenge, feriedagpenge, efterløn mv.

Du bliver en del af et team med 22 dygtige kolleger, som løser opgaver inden for samtlige områder af a-kasselovgivningen. Du vil indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger i Fredericia såvel som i København, da vi prioriterer opgaver på tværs af landet.

Vores sagsbehandling foregår elektronisk, og det er derfor et krav, at du har flair for IT-systemer herunder Office pakken og CRM.

Vores hverdag består af en blanding af forskellige udviklings- og driftsopgaver, telefonisk kontakt til medlemmerne og support til vores afdelinger rundt om i landet.

Om dig

Du synes ligesom os, at arbejdet med lovgivning er spændende, og du forstår, at detaljen giver helheden. Vi ser meget gerne, at du har erfaring med a-kasselovgivning, men vigtigst er, at du har juridisk forståelse og erfaring med at arbejde med lovgivning. Du kan med fordel også have kendskab til løn- og skatteprincipper for ansatte i virksomheder, herunder ansættelsesforhold. 

Du har stærke skriftlige kompetencer, da en stor del af vores opgaver er at træffe og skrive juridisk bindende afgørelser.

Du er altid klar til at hjælpe vores medlemmer og kolleger på telefonen ved at levere en imødekommende og løsningsorienteret service.

Du formår at tage initiativ og ansvar i forhold til dine egne arbejdsopgaver, men er også opmærksom på, at vi arbejder som et hold, hvor det er afgørende, at du har blik for og forstår at handle aktivt, når vores mængde af opgaver kræver en ekstra indsats.

Du har flair for IT og har mod på at lære et nyt system at kende.

Tiltrædelse.

Arbejdsstedet vil være Vesterballevej 25a, 7000 Fredericia.

Hvis du ønsker at søge stillingen, skal du sende en ansøgning til [email protected]. Sidste frist for ansøgning er den 22. april 2019.

Tiltrædelse 1. juni 2019, eller efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontaktcenterleder John Nielsen på telefon 23 28 23 30.

Kontakt

Redaktionen
[email protected]

Redaktionschef for A4 Medier

Iver Houmark Andersen
[email protected]
+45 27277661

Jobannoncer

[email protected]
+45 7174 7377

Kommercielt samarbejde

Jesper Berg
[email protected]
+45 93990460

A4 Jobliv er en del af Avisen.dk Aps
CVR-nr. 31470021
Islands Brygge 32D
DK-2300 København S

Ansvarshavende chefredaktør

Nicolai Kampmann
[email protected]


Annoncering

Forretningsbetingelser